APA:
کپیبهنوش، بهنام، و علی اکبرلو، جواد. (1392). اثر آنتی اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4oC. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 533-543. SID. https://sid.ir/paper/148571/fa
Vancouver:
کپیبهنوش بهنام، علی اکبرلو جواد. اثر آنتی اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4oC. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):533-543. Available from: https://sid.ir/paper/148571/fa
IEEE:
کپیبهنام بهنوش، و جواد علی اکبرلو، “اثر آنتی اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4oC،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 533–543، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148571/fa