APA:
کپیحاجی پور ده بالایی، شیما، افشارمنش، محسن، و سامی، مسعود. (1394). تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین. بهداشت مواد غذایی، 5(4 (پیاپی 20))، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/222936/fa
Vancouver:
کپیحاجی پور ده بالایی شیما، افشارمنش محسن، سامی مسعود. تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(4 (پیاپی 20)):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/222936/fa
IEEE:
کپیشیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، و مسعود سامی، “تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 45–54، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222936/fa