مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,143
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 گوشت طیور به علت وجود غلظت های بالای اسید های چرب غیراشباع با چند باند دوگانه مستعد فساد اکسیداتیو است. هدف این مطالعه, بررسی تاثیر اسانس های آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها در مقایسه با آنتی بیوتیک بر کیفیت گوشت بلدرچین های گوشتی, بود. گروه های آزمایشی شامل جیره پایه (بدون افزودنی خوراکی یا با 100 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین), مقادیر 100 و 200 میلی گرم در کیلوگرم اسانس آویشن و پونه کوهی و هم چنین مخلوط مساوی از آویشن و پونه کوهی (در دو سطح 50 و 100 میلی گرم در کیلوگرم) بودند. در پایان دوره 35 روزه آزمایش دو پرنده از هر تکرار برای انجام آزمایشات کیفیت گوشت (شامل میزان مالون دی آلدهید,pH, ظرفیت نگه داری آب, میزان خونابه و افت در نتیجه پخت گوشت) نمونه گیری گردیدند. نتایج این آزمایش نشان داد اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط اسانس ها سبب کاهش تیوباربیتوریک اسید, میزان خونابه و افت در نتیجه پخت شد؛ اما pH و ظرفیت نگه داری آب را افزایش داد. پونه و آویشن شامل ترکیباتی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا می باشند که این ترکیبات بعد از ورود به جریان خون, در بافت های عضلانی تجمع یافته و در نتیجه ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت و به تبع آن ماندگاری گوشت را افزایش می دهند. بنابراین استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی تیمول یا کارواکرول می تواند به منظور بهبود کیفیت گوشت طیور مفید باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حاجی پور ده بالایی، شیما، افشارمنش، محسن، و سامی، مسعود. (1394). تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین. بهداشت مواد غذایی، 5(4 (پیاپی 20))، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/222936/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی پور ده بالایی شیما، افشارمنش محسن، سامی مسعود. تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(4 (پیاپی 20)):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/222936/fa

    IEEE: کپی

    شیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، و مسعود سامی، “تاثیر اسانس آویشن, پونه کوهی و مخلوط آن ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 45–54، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222936/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button