APA:
کپیخضری پورعرب، مریم، حجتی، محمد، و سمواتی، وحید. (1394). تاثیر پوشش های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 623-638. SID. https://sid.ir/paper/148588/fa
Vancouver:
کپیخضری پورعرب مریم، حجتی محمد، سمواتی وحید. تاثیر پوشش های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):623-638. Available from: https://sid.ir/paper/148588/fa
IEEE:
کپیمریم خضری پورعرب، محمد حجتی، و وحید سمواتی، “تاثیر پوشش های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 623–638، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148588/fa