APA:
کپیاسماعیل زاده کناری، فاطمه، اسماعیل زاده کناری، رضا، و خادمی شورمستی، داریوش. (1398). اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 177-185. SID. https://sid.ir/paper/72716/fa
Vancouver:
کپیاسماعیل زاده کناری فاطمه، اسماعیل زاده کناری رضا، خادمی شورمستی داریوش. اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):177-185. Available from: https://sid.ir/paper/72716/fa
IEEE:
کپیفاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری، و داریوش خادمی شورمستی، “اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 177–185، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72716/fa