APA:
کپیقنبرزاده، بابک، اسپرن، ویدا، و حسینی، سیدابراهیم. (1389). تاثیر پکتین بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد کننده های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 136-144. SID. https://sid.ir/paper/143656/fa
Vancouver:
کپیقنبرزاده بابک، اسپرن ویدا، حسینی سیدابراهیم. تاثیر پکتین بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد کننده های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):136-144. Available from: https://sid.ir/paper/143656/fa
IEEE:
کپیبابک قنبرزاده، ویدا اسپرن، و سیدابراهیم حسینی، “تاثیر پکتین بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد کننده های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 136–144، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143656/fa