APA:
کپیهاشمی روان، مهناز، دادخواه، آیدا، و سیدین اردبیلی، مهدی. (1392). اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH, حجم مخصوص, سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/148604/fa
Vancouver:
کپیهاشمی روان مهناز، دادخواه آیدا، سیدین اردبیلی مهدی. اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH, حجم مخصوص, سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/148604/fa
IEEE:
کپیمهناز هاشمی روان، آیدا دادخواه، و مهدی سیدین اردبیلی، “اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH, حجم مخصوص, سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 97–106، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148604/fa