APA:
کپیاصغری، محمدرضا، و خمیری ثانی، منصوره. (1389). تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/148610/fa
Vancouver:
کپیاصغری محمدرضا، خمیری ثانی منصوره. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/148610/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اصغری، و منصوره خمیری ثانی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 61–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148610/fa