مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,386
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

836
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

چکیده

 تاثیر کاربرد پوتریسین و نیتریک اکسید در غلظتهای مختلف بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه های انگور رقم سفید بیدانه در دمای 1-0 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85-95% بررسی شد. میوه ها با سدیم نیتروپروساید (ماده آزاد کننده نیتریک اکسید) در غلظتهای (0, 3 ,5 و 7 میکرو مولار) و پوتریسین در غلظتهای (0,1  و 2 میلی مولار) و ترکیب های مختلف آن ها, تیمار شدند و در دمای 1-0 درجه سانتی گراد به مدت 3 ماه نگهداری شدند. پس از 3 ماه خواص کیفی میوه ها شامل میزان کاهش وزن, pH, میزان پوسیدگی, اسیدهای آلی, مواد جامد محلول, ویتامین ث و ترکیبات فنلی کل ارزیابی شد. تیمارهای پوتریسین و نیتریک اکسید به طور معنی داری به ترتیب در سطح خطای %5 و %1 باعث کاهش پوسیدگی در طول دوره انبارمانی شدند. موثرترین غلظت نیتریک اکسید در کنترل بیماریها غلظت 5 میکرومول بر لیتر و موثرترین غلظت پوتریسین 2 میلی مول بر لیتر بود. همچنین تاثیر تیمارهای پوتریسین و نیتریک اکسید بر میزان فنول کل و اسیدیته میوه معنی دار بودند. کاربرد تیمارهای پوتریسین و نیتریک اکسید می تواند جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی در تکنولوژی پس از برداشت انگورهای رومیزی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغری، محمدرضا، و خمیری ثانی، منصوره. (1389). تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/148610/fa

    Vancouver: کپی

    اصغری محمدرضا، خمیری ثانی منصوره. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/148610/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اصغری، و منصوره خمیری ثانی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 61–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا