Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

644
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

455
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 141

چکیده

 کاربرد پلی آمین در بهبود عمر انباری میوه های مختلف گزارش شده است, به همین منظورتاثیر غلظت های مختلف پوتریسین در دمای بالا بر عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد در دمای 0±0.5 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 95 - 90% بررسی شد. میوه ها با محلول پوتریسین با غلظت های مختلف (صفر, 1 و 2 میلی مولار) در دمای 50 درجه سلسیوس به مدت 2 دقیقه تیمار شده و بعد از خشک شدن سطح میوه به سردخانه انتقال داده شدند. پس از 8 و 16 هفته میزان سفتی بافت, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, ویتامین ث و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها اندازه گیری شد. تیمار پوتریسین تاثیر معنی دار بر میزان سفتی بافت, اسیدیته قابل تیتراسیون, ویتامین ث و ظرفیت آنتی اکسیدانی داشت, اما تاثیر معنی داری بر میزان مواد جامد محلول نداشت. بالاترین میزان سفتی بافت در هر دو زمان اندازه گیری مربوط به غلظت 2 میلی مولار پوتریسین بود. هم چنین از نظر مقدار اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث در نتیجه تیمار پوتریسین پس از 8 هفته بیشترین مقدار مربوط به غلظت 2 میلی مولار و بعد از 16 هفته مربوط به غلظت 1 میلی مولار پوتریسین بود. بالاترین مقدار ظرفیت آنتی اکسیدانی مربوط به تیمار پوتریسین نسبت به شاهد در هر دو زمان اندازه گیری بود. نتایج نشان می دهد که تیمار پوتریسین, به واسطه به تاخیر انداختن فرایندهای رسیدن میوه عمر انباری کیوی را افزایش می دهد. کاربرد پوتریسین در ترکیب با آب گرم می تواند جایگزین مناسبی به جای استفاده از تیمار شیمیایی درفیزیولوژی پس از برداشت میوه کیوی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روحی، زهره، اصغری، محمدرضا، و رسمی، یوسف. (1394). تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(16)، 135-141. SID. https://sid.ir/paper/502707/fa

    Vancouver: کپی

    روحی زهره، اصغری محمدرضا، رسمی یوسف. تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(16):135-141. Available from: https://sid.ir/paper/502707/fa

    IEEE: کپی

    زهره روحی، محمدرضا اصغری، و یوسف رسمی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 16، pp. 135–141، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا