APA:
کپیخراسانچی، نیلوفر، و پیغمبردوست، سیدهادی. (1389). اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم» تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/148612/fa
Vancouver:
کپیخراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی. اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم» تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/148612/fa
IEEE:
کپینیلوفر خراسانچی، و سیدهادی پیغمبردوست، “اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم» تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 99–111، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148612/fa