APA:
کپیشیخ اسلامی، زهرا، مرتضوی، سیدعلی، پورآذرنگ، هاشم، و نصیری محلاتی، مهدی. (1389). تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/72377/fa
Vancouver:
کپیشیخ اسلامی زهرا، مرتضوی سیدعلی، پورآذرنگ هاشم، نصیری محلاتی مهدی. تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/72377/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ اسلامی، سیدعلی مرتضوی، هاشم پورآذرنگ، و مهدی نصیری محلاتی، “تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 39–48، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72377/fa