APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، رئیسی کاهوری، نرگس، و عیوض زاده، اورنگ. (1393). اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونه های لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 613-624. SID. https://sid.ir/paper/148561/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، رئیسی کاهوری نرگس، عیوض زاده اورنگ. اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونه های لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):613-624. Available from: https://sid.ir/paper/148561/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، نرگس رئیسی کاهوری، و اورنگ عیوض زاده، “اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونه های لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 613–624، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148561/fa