مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,409
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش زنده مانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراسودمند

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 97

چکیده

 بستنی سینبیوتیک حاوی یک درصد نشاسته مقاوم به عنوان پریبیوتیک و دو گونه از باکتریهای اسید لاکتیک به نام لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به عنوان پروبیوتیک به دو صورت آزاد و ریزپوشانی شده با استفاده از روشهای مرسوم بستنی سازی تولید گردید. سپس زندهمانی پروبیوتیکها در طول 6 ماه نگهداری محصول در دمای 02 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. ریزپوشانی دو گونه مذکور در دانکهایی از جنس آلژینات کلسیم در ترکیب با نشاسته مقاوم منجر به افزایش 02 درصدی در زندهمانی باکتریها گردید. به طوری که پس از دو ماه تعداد (پروبیوتیکهای زنده در هر گرم از بستنی فراسودمند بالاتر از 029 cfu/g) بود که به مراتب بیشتر از تعداد توصیه شده از سوی فدراسیون بین المللی لبنیات ( (027 cfu/gاست. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که بستنی سینبیوتیک غذای مناسبی برای توزیع پروبیوتیکها در بین مصرف کنندگان است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همایونی راد، عزیز، جوادی، مینا، قاسمی نژادتبریزیان، ویولت، و علی زاده، مائده. (1391). افزایش زنده مانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 97-97. SID. https://sid.ir/paper/148641/fa

    Vancouver: کپی

    همایونی راد عزیز، جوادی مینا، قاسمی نژادتبریزیان ویولت، علی زاده مائده. افزایش زنده مانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):97-97. Available from: https://sid.ir/paper/148641/fa

    IEEE: کپی

    عزیز همایونی راد، مینا جوادی، ویولت قاسمی نژادتبریزیان، و مائده علی زاده، “افزایش زنده مانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراسودمند،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 97–97، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148641/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button