APA:
کپیباقری، لیلا، و مددلو، اشکان. (1392). ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 553-565. SID. https://sid.ir/paper/148570/fa
Vancouver:
کپیباقری لیلا، مددلو اشکان. ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):553-565. Available from: https://sid.ir/paper/148570/fa
IEEE:
کپیلیلا باقری، و اشکان مددلو، “ویژگی های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 553–565، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148570/fa