مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

959
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

826
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 160

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانبخش اسکوئی، مهسا، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، رافت، سیدعباس، و رضایی کوچمشکی، شبنم. (1395). تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 151-160. SID. https://sid.ir/paper/148655/fa

    Vancouver: کپی

    جهانبخش اسکوئی مهسا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس، رضایی کوچمشکی شبنم. تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):151-160. Available from: https://sid.ir/paper/148655/fa

    IEEE: کپی

    مهسا جهانبخش اسکوئی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدعباس رافت، و شبنم رضایی کوچمشکی، “تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ماست پرچرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 151–160، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148655/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا