APA:
کپیآشفته، محمد، قوامی، مهرداد، و قراچورلو، مریم. (1397). اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 113-127. SID. https://sid.ir/paper/143191/fa
Vancouver:
کپیآشفته محمد، قوامی مهرداد، قراچورلو مریم. اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):113-127. Available from: https://sid.ir/paper/143191/fa
IEEE:
کپیمحمد آشفته، مهرداد قوامی، و مریم قراچورلو، “اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 113–127، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143191/fa