APA:
کپیحبیبی نجفی، محمدباقر، واحدی، نفیسه، یگانه زاد، سمیرا، و حسینی، زهره. (1390). تاثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 229-245. SID. https://sid.ir/paper/148675/fa
Vancouver:
کپیحبیبی نجفی محمدباقر، واحدی نفیسه، یگانه زاد سمیرا، حسینی زهره. تاثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):229-245. Available from: https://sid.ir/paper/148675/fa
IEEE:
کپیمحمدباقر حبیبی نجفی، نفیسه واحدی، سمیرا یگانه زاد، و زهره حسینی، “تاثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 229–245، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148675/fa