مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,999
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 از پودر تهیه شده تحت شرایط بهینه (خلا 600 میلی متر جیوه و دمای 75 درجه سانتی گراد) از خرمای رقم «شاهانی», در فرمولاسیون تافی شکلاتی استفاده و جایگزین 25, 50, 75 و 100 درصد شکر مصرفی شد آنگاه بافت, رنگ و انرژی تولیدی محصول اندازه گیری و با شاهد (100% شکر), مقایسه گردید. در نهایت کیفیت ارگانولپتیکی تافی های مختلف تولید شده (بو, طعم, قابلیت جوندگی, شیرینی و رنگ ظاهری) توسط 30 نفر داور ارزیابی شد. نتایج آماری نشان داد که تافی تولیدی با جایگزینی50 درصد (بو: 3.2؛ طعم: 3.5؛ قابلیت جوندگی: 3.4؛ شیرینی: 3.5 و رنگ ظاهری: 3.7 نمره) و 75 درصد پودر خرما (بو: 3.5؛ طعم: 3.3؛ قابلیت جوندگی: 3.6؛ شیرینی: 3.3 و رنگ ظاهری: 3.5 نمره) بالاترین رتبه را نسبت به تافی معمولی داشت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

احمدنیا، احمد، و سحری، محمدعلی. (1387). استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/72421/fa

Vancouver: کپی

احمدنیا احمد، سحری محمدعلی. استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/72421/fa

IEEE: کپی

احمد احمدنیا، و محمدعلی سحری، “استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 1–8، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72421/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button