APA:
کپیاحمدنیا، احمد، و سحری، محمدعلی. (1387). استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/72421/fa
Vancouver:
کپیاحمدنیا احمد، سحری محمدعلی. استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/72421/fa
IEEE:
کپیاحمد احمدنیا، و محمدعلی سحری، “استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 1–8، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72421/fa