APA:
کپیفرقانی، سمیرا، پیغمبردوست، سیدهادی، و دسترس، مهدی. (1400). مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/374044/fa
Vancouver:
کپیفرقانی سمیرا، پیغمبردوست سیدهادی، دسترس مهدی. مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/374044/fa
IEEE:
کپیسمیرا فرقانی، سیدهادی پیغمبردوست، و مهدی دسترس، “مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 27–36، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374044/fa