APA:
کپیرحمتی، محمد، عزیزی، محمدحسین، و سیدیعقوبی، امین. (1398). تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/72051/fa
Vancouver:
کپیرحمتی محمد، عزیزی محمدحسین، سیدیعقوبی امین. تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/72051/fa
IEEE:
کپیمحمد رحمتی، محمدحسین عزیزی، و امین سیدیعقوبی، “تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 121–131، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72051/fa