Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

633
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 131

چکیده

 کورکومینوئید به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی دارای فعالیت های درمانی بسیاری همچون, آرتریت روماتوئید[1], مولتیپل اسکلروزیس[2], آلزایمر[3] و آترواسکلروز[4] است. کورکومینوئید از محلولیت بسیار کمی در محیط آبی برخوردار است که کاربرد های بالقوه آن در صنایع غذایی و دارویی را محدود می کند. در این مطالعه کورکومینوئید نانومیسل شده را با درصد های مختلف (0, 0. 001, 0. 005, 0. 01, 0. 05 و 0. 1) به پاستا [5]اضافه و خصوصیات رئولوژیکی[6], فیزیکوشیمیایی, حسی پاستا اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزودن درصد های کورکومینوئید نانو میسل شده رطوبت, خاکستر, پروتئین, خصوصیات رئولوژیکی پاستا تفاوت معنی داری با کنترل نداشت. همچنین خروج مواد جامد در آب پخت افزایش و وزن پخت کاهش یافت. با افزایش درصد های کورکومینوئید نانو میسل شده فاکتور L* و a* کاهش و فاکتور b* افزایش پیدا کرد. ارزیابی حسی توسط پانلیست[7] تفاوت معنی داری در عطر, طعم و بو نشان نداد اما پذیرش کلی پاستا با افزایش کورکومینوئید افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتی، محمد، عزیزی، محمدحسین، و سیدیعقوبی، امین. (1398). تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/72051/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتی محمد، عزیزی محمدحسین، سیدیعقوبی امین. تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/72051/fa

    IEEE: کپی

    محمد رحمتی، محمدحسین عزیزی، و امین سیدیعقوبی، “تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 121–131، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72051/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا