APA:
کپیقاسمی ورنامخواستی، مهدی، مبلی، حسین، جعفری، علی، حیدری سلطان آبادی، محسن، و رفیعی، شاهین. (1387). بررسی درصد شکستگی و سفیدشدگی برنج رقم سرخه با استفاده از توپی دارای مارپیچ انتقال در سفیدکن تیغه ای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(44 (ویژه نامه علوم و فنون آب، خاک و منابع طبیعی))، 257-267. SID. https://sid.ir/paper/14907/fa
Vancouver:
کپیقاسمی ورنامخواستی مهدی، مبلی حسین، جعفری علی، حیدری سلطان آبادی محسن، رفیعی شاهین. بررسی درصد شکستگی و سفیدشدگی برنج رقم سرخه با استفاده از توپی دارای مارپیچ انتقال در سفیدکن تیغه ای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(44 (ویژه نامه علوم و فنون آب، خاک و منابع طبیعی)):257-267. Available from: https://sid.ir/paper/14907/fa
IEEE:
کپیمهدی قاسمی ورنامخواستی، حسین مبلی، علی جعفری، محسن حیدری سلطان آبادی، و شاهین رفیعی، “بررسی درصد شکستگی و سفیدشدگی برنج رقم سرخه با استفاده از توپی دارای مارپیچ انتقال در سفیدکن تیغه ای،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 44 (ویژه نامه علوم و فنون آب، خاک و منابع طبیعی)، pp. 257–267، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14907/fa