Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,385
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفی اثر تیغه و مقدار ورودی برنج در سفید کن اصطکاکی

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 34

چکیده

 جهت مطالعه اثر فاکتورهای تیغه و مقدار ورودی برنج در کیفیت برنج, ابتدا سفید کن آزمایشگاهی از نوع اصطکاکی طراحی و ساخته شد. در این دستگاه ضمن امکان نصب دو تیغه می توان فاصله آنها را از همزن و نیز مقدار ورودی برنج به دستگاه را تنظیم نمود. فاکتورهای تغییر داده شده جهت آزمایش دستگاه, عبارت بودند از: مقدار برنج ورودی به سفیدکن در سه سطح (150, 200 و 250 کیلوگرم در ساعت), ترکیب تیغه در سه حالت (تیغه چپ, تیغه راست و دو تیغه ای) و فاصله تیغه از همزن در چهار اندازه (5, 8, 11 و 15 میلی متر). جهت ارزیابی کیفیت دستگاه سفید کن از طرح آزمایش فاکتوریل در پایه کاملا تصادفی استفاده گردید. در این آزمایش, درصد سفیدشدگی و درصد شکستگی برنج, با شلتوک برنج رقم سازندگی لاین 213, اندازه گیری شد. اثر اصلی تمامی فاکتورها بر مقدار درصد سفیدشدگی و درصد شکستگی برنج در سطح آماری 1% معنی دار بود. به منظور ارزیابی دستگاه جهت انتخاب بهترین حالت کاری تیغه, شاخص سفیدشدگی برنج مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که بهترین حالت کاری دستگاه, 250 کیلوگرم در ساعت برنج ورودی با تیغه چپ و فاصله 5 میلی متر از همزن می باشد. همچنین طی آزمایش مقدماتی نشان داده شد که نسبت سفید شدگی به شکستگی برنج در دستگاه سفید کن تیغه ای ساخته شده بیشتر از سفیدکن تیغه ای رایج بوده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خوش تقاضا، محمدهادی، حیدری، محسن، و توکلی هشجین، تیمور. (1380). بررسی کیفی اثر تیغه و مقدار ورودی برنج در سفید کن اصطکاکی. مجله علمی کشاورزی، 24(2)، 19-34. SID. https://sid.ir/paper/24753/fa

Vancouver: کپی

خوش تقاضا محمدهادی، حیدری محسن، توکلی هشجین تیمور. بررسی کیفی اثر تیغه و مقدار ورودی برنج در سفید کن اصطکاکی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1380؛24(2):19-34. Available from: https://sid.ir/paper/24753/fa

IEEE: کپی

محمدهادی خوش تقاضا، محسن حیدری، و تیمور توکلی هشجین، “بررسی کیفی اثر تیغه و مقدار ورودی برنج در سفید کن اصطکاکی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 24، no. 2، pp. 19–34، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24753/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا