مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

244
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

472
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 46

چکیده

 در این پژوهش, امکان استفاده از دانه تریتیکاله (رقم ET-82-15) در جیره جوجه های گوشتی, با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی, در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. در آزمایش اول, تریتیکاله در سه تیمار (تیمار 1: 100 درصد غله جیره از دانه ذرت, تیمار 2: 100 درصد غله جیره از دانه تریتیکاله بدون آنزیم و تیمار 3: 100 درصد غله جیره از دانه تریتیکاله با آنزیم) با سه تکرار به مدت 49 روز و در آزمایش دوم تریتیکاله در سه تیمار (تیمار 1: 100 درصد غله جیره از دانه ذرت, تیمار 2: 50 درصد از کل جیره با دانه تریتیکاله و تیمار 3: 100 درصد غله جیره از دانه تریتیکاله) با چهار تکرار و به مدت شش هفته در جیره جوجه های گوشتی مورد استفاده قرار گرفت. در آزمایش اول, تفاوت وزن زنده پایانی, افزایش وزن, خوراک مصرفی, درصد لاشه و سینه, گرانروی مواد هضمی و pH ژژونوم و سنگدان بین تیمار ها معنی دار بود (05/0P<). در آزمایش دوم, تفاوت وزن زنده پایانی, افزایش وزن, خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی و درصد ران معنی دار بود (05/0P<), ولی درصد لاشه, سینه و چربی شکمی معنی دار نبود. تامین 100 درصد غله جیره از دانه تریتیکاله سبب کاهش عملکرد تولیدی در جوجه های گوشتی شد (05/0P<). می توان نتیجه گرفت که تامین 50 درصد از کل جیره با دانه تریتیکاله (رقم ET-82-15) برای پرورش جوجه های گوشتی قابل توصیه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آگاه، محمدجواد، هاشمی، سیدمحمدرضا، نورالهی، حسین، هاشمی، مجید، و موثقی، سجاد. (1397). عملکرد, ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(2 )، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/367188/fa

    Vancouver: کپی

    آگاه محمدجواد، هاشمی سیدمحمدرضا، نورالهی حسین، هاشمی مجید، موثقی سجاد. عملکرد, ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(2 ):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/367188/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد آگاه، سیدمحمدرضا هاشمی، حسین نورالهی، مجید هاشمی، و سجاد موثقی، “عملکرد, ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 2 ، pp. 35–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367188/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button