مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 22

چکیده

 هدف این تحقیق بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و آفتابگردان و مخلوط های مختلف آنها با استفاده از یک سیستم مبتنی بر حسگرهای اکسید فلزی (بینی الکترونیکی) می باشد. از سیستم مذکور همچنین برای تشخیص مقدار درصد ترکیب های مختلف از این دو روغن با استفاده از تجزیه و تحلیل خواص بویایی استفاده گردید. سیستم بینی الکترونیکی به کار رفته توانست با موفقیت مقادیر درصد ترکیب اجزای تشکیل دهنده نمونه مجهول را با استفاده از مدل به دست آمده از آزمایش نمونه هایی با درصد ترکیب معلوم تعیین کند. مدل تجزیه ای به کار رفته در این بررسی برای تحلیل داده ها و تشخیص مربوطه, مدل کنترل کیفیت آماری (SQC) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف الهی، فریبرز. (1390). بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران، 10(57)، 16-22. SID. https://sid.ir/paper/150727/fa

    Vancouver: کپی

    سیف الهی فریبرز. بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1390؛10(57):16-22. Available from: https://sid.ir/paper/150727/fa

    IEEE: کپی

    فریبرز سیف الهی، “بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها،” مهندسی شیمی ایران، vol. 10، no. 57، pp. 16–22، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/150727/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button