مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

890
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد تخم گذاری مرغ های بومی استان فارس در مرحله اول تخم گذاری

صفحات

 صفحه شروع 447 | صفحه پایان 460

چکیده

 در این آزمایش, اثر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز (2700, 2900 و 3100 کیلوکالری در کیلوگرم) و پروتئین (13, 14.5 و 16 درصد) جیره در قالب یک طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل (3×3) بر عملکرد تولیدی مرغ های بومی فارس در مرحله اول تخم گذاری بررسی شد. به این منظور 216 قطعه نیمچه بومی 25 هفتگی, به 54 گروه 4 قطعه ای با میانگین وزنی مشابه (169±994 گرم) تقسیم شدند و هر یک از 9 تیمار آزمایشی در 6 تکرار مورد مقایسه قرار گرفتند. تنظیم جیره ها به صورتی بود که هر سطح انرژی, دارای سه سطح پروتئین بود و سپس جیره های آزمایشی به مدت 20 هفته (هفته 25 تا 45) به صورت آزاد تغذیه شدند. نتایج نشان داد که خوراک مصرفی روزانه درکل دوره جیره های 1 (با سطح انرژی 3100 و 16 درصد پروتئین) و 3 ( با سطح انرژی 3100 و 13 درصد پروتئین) کمتر از (P<0.05) جیره 7 (با سطح انرژی 2700 و 16 درصد پروتئین) بود (به ترتیب 90.5 و 87.30 در مقابل 101.20 گرم). اثر سطوح انرژی بر مصرف خوراک, انرژی مصرفی روزانه و ضریب تبدیل خوارک معنی دار بود (P<0.05). ضریب تبدیل خوراک در سطح انرژی 3100 با 2700 اختلاف معنی داری (P<0.05) داشت (به ترتیب 2.85 در مقابل 3.08). تاثیر سطوح پروتئین بر پروتئین مصرفی روزانه و اسید اوریک فضولات معنی دار بود (P<0.05) به طوری که میزان اسید اوریک در سطح پروتئین 16 درصد بالاتر از 13 درصد (11.40 در مقابل 10.5 گرم) بود. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از سطح انرژی 2700 کیلوکالری و سطح پروتئین 13 درصد برای تامین نیاز مرغ های بومی فارس در مرحله اول تولید توصیه می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عرب ابوسعیدی، مسعود، روغنی، ابراهیم، ضمیری، محمدجواد، و عبدالحسین زاده، مهدی. (1385). اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد تخم گذاری مرغ های بومی استان فارس در مرحله اول تخم گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(4 (ب))، 447-460. SID. https://sid.ir/paper/15105/fa

Vancouver: کپی

عرب ابوسعیدی مسعود، روغنی ابراهیم، ضمیری محمدجواد، عبدالحسین زاده مهدی. اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد تخم گذاری مرغ های بومی استان فارس در مرحله اول تخم گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(4 (ب)):447-460. Available from: https://sid.ir/paper/15105/fa

IEEE: کپی

مسعود عرب ابوسعیدی، ابراهیم روغنی، محمدجواد ضمیری، و مهدی عبدالحسین زاده، “اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد تخم گذاری مرغ های بومی استان فارس در مرحله اول تخم گذاری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 4 (ب)، pp. 447–460، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15105/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button