Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

910
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 به منظور بررسی اثر چای سبز و روغن ماهی بر عملکرد و عیار پادتن علیه بیماری نیوکاسل, 405 قطعه جوجه گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملا تصادفی با استفاده از آزمون فاکتوریل 3×3 مورد بررسی قرار گرفتند. جوجه ها به 9 گروه و هر گروه به 3 دسته 15 قطعه ای تقسیم شدند. جوجه ها با 9 جیره حاوی مقادیر صفر (T0), (T0.75) 0.75 یا 1.5 (T1.5) درصد پودر خشک چای سبز و مقادیر صفر (F0), (F0.75) 0.75 یا 1.5 (F1.5) درصد روغن ماهی تغذیه شدند. واکسن نیوکاسل در روز 8 و 17 استفاده شد. جهت تعیین عیار پادتن علیه ویروس نیوکاسل به وسیله آزمایش ممانعت از هموآگلوتیناسیون (HI) در روزهای 25, 32 و 39, از ورید بال 5 جوجه در هر تکرار نمونه خون گرفته شد. نتایج نشان داد که در کل دوره ضریب تبدیل خوراک بین تیمار ها تفاوتی نداشت (0.05<P) و کمترین افزایش وزن روزانه (30.43) و بیشترین مصرف خوراک (73.25) در مقدار 1.5 درصد روغن ماهی و 1.5 درصد چای سبز مشاهد شد (0.05>P). در روز 39, بیشترین عیار پادتن (3) در سطح 1.5 درصد روغن ماهی مشاهده شد (0.05>P). در روزهای 32 و 39 عیار پادتن ضد ویروس نیوکاسل در سطح 1.5 درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب 2.09 و 2.18) کمتر از صفر درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب 2.64 و 2.84) بود (0.05>P). در نتیجه افزودن 1.5 درصد روغن ماهی و 1.5 درصد چای سبز به جیره جوجه های گوشتی به ترتیب سبب تحریک و تضعیف پاسخ های ایمنی هومورال علیه بیماری نیوکاسل می شود (0.05<P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع زاده، شقایق، روستایی علی مهر، محمد، علیزاده، علیرضا، و محمدی قیصر، محسن. (1391). اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/237223/fa

    Vancouver: کپی

    زارع زاده شقایق، روستایی علی مهر محمد، علیزاده علیرضا، محمدی قیصر محسن. اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/237223/fa

    IEEE: کپی

    شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، و محسن محمدی قیصر، “اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 1–13، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237223/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا