Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

842
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 525 | صفحه پایان 538

چکیده

 دو آزمایش به منظور تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری پودر سیر و همچنین بررسی تأثیر آن, ویتامین E و آنتی اکسیدان تجاری لوکسیدان در جیره بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه گوشتی انجام شد. در آزمایش اول, AME پودر سیر با استفاده از خروس های بالغ لگهورن در جیره های حاوی سطوح پنج, 10, 15 و 20 درصد پودر سیر برآورد شد. میزان انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری برای سطوح پنج, 10, 15 و 20 درصد پودر سیر به ترتیب 2370, 2300, 2090 و 2065 کیلوکالری بر کیلوگرم بود. در آزمایش دوم, تعداد 384 قطعه جوجه گوشتی در یک آزمایش فاکتوریل 2×2×2 با دو سطح پودر سیر (صفر و دو درصد), دو سطح ویتامین E (صفر و 200 میلی گرم در کیلوگرم) و دو سطح آنتی اکسیدان (صفر و 200 میلی گرم در کیلوگرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار, چهار تکرار و 12 قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. استفاده از پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان به طور مجزا بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی, نسبت لاشه میان خالی, سینه, ران و چربی شکم معنی دار نبود, ولی استفاده توأم از پودر سیر و آنتی اکسیدان سبب بهبود افزایش وزن روزانه گردید (05/0P<). تغذیه جیره های حاوی ویتامین E و آنتی-اکسیدان, پایداری اکسیداتیو گوشت را افزایش داد (05/0P<). براساس نتایج حاصل, استفاده از پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان به طور مجزا تأثیری بر عملکرد رشد جوجه گوشتی ندارد, ولی حضور ویتامین E و آنتی اکسیدان در جیره می تواند پایداری اکسیداتیو گوشت مرغ را افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایراندوست، حسین، وراثی، حمیدرضا، لطف الهیان، هوشنگ، وراثی، محمدرضا، و مصلحی، حمیدرضا. (1395). تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 525-538. SID. https://sid.ir/paper/208913/fa

    Vancouver: کپی

    ایراندوست حسین، وراثی حمیدرضا، لطف الهیان هوشنگ، وراثی محمدرضا، مصلحی حمیدرضا. تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):525-538. Available from: https://sid.ir/paper/208913/fa

    IEEE: کپی

    حسین ایراندوست، حمیدرضا وراثی، هوشنگ لطف الهیان، محمدرضا وراثی، و حمیدرضا مصلحی، “تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 525–538، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208913/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا