APA:
کپیایراندوست، حسین، وراثی، حمیدرضا، لطف الهیان، هوشنگ، وراثی، محمدرضا، و مصلحی، حمیدرضا. (1395). تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 525-538. SID. https://sid.ir/paper/208913/fa
Vancouver:
کپیایراندوست حسین، وراثی حمیدرضا، لطف الهیان هوشنگ، وراثی محمدرضا، مصلحی حمیدرضا. تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):525-538. Available from: https://sid.ir/paper/208913/fa
IEEE:
کپیحسین ایراندوست، حمیدرضا وراثی، هوشنگ لطف الهیان، محمدرضا وراثی، و حمیدرضا مصلحی، “تأثیر پودر سیر, ویتامین E و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد, تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 525–538، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208913/fa