مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,067
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه معطر و دارویی بابونه کاذب Tripleurospermum disciforme LC.A.Mey.)Schultz-Bip)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 39

چکیده

 در این تحقیق اندام های هوایی گونه بابونه کاذب (Tripleurospermum disciforme) در تیرماه 1380 در مرحله گلدهی کامل از منطقه طالقان, در شمال شهر تهران جمع آوری گردید و پس از خشک شدن در سایه با دمای محیط, از سرشاخه گلدار گیاه سه بار به روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد. اسانس به صورت یک لایه روغنی به رنگ زرد روشن با بازده 45/0 درصد به دست آمد. سپس ترکیبات تشکیل دهنده اسانس با استفاده از کروماتوگرافی گازی تجزیه ای (Analytical GC) و گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه این بررسی که برای اولین بار در ایران به صورت کامل انجام گرفته, شناسایی 14 ترکیب با غلظت بالاتر از 07/0 درصد در اسانس مذکور بوده است. از میان این ترکیبات Matricaria ester ,trans ,(%39.93) trans , Cis-Calamenene (22.99%),(12.54%) (Z)-β-farnesene , (%7.98) β-maaliene و  (%2.22) β-sesquiphellandreneعمده ترین ترکیب های تشکیل دهنده اسانس بوده اند. ترکیبات شناسایی شده 93/94 درصد از اسانس فوق را تشکیل داده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button