مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 12 توده ایرانی پیاز خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 104

چکیده

 در این بررسی 12 توده بومی پیاز جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور (هوراند اهر, قرمز ری, قولی قصه زنجان, قرمز آذرشهر, سفید کاشان, زرد نیشابور, سفید قم, درچه اصفهان, سفید نیشابور, قرمز نیشابور, سفید فتح آباد, اسحاق آباد نیشابور) با طرح آزمایشی فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی کشت شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین توده های مورد بررسی از نظر صفات تندی, درصد ماده خشک پیاز, عملکرد توده ها, درصد پیازهای دوکی شکل, قطر پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی اختلاف معنی دار وجود دارد. در این میان برخی از صفات مانند قطر گلوی پیاز و تعداد فلس خشک بیرونی جزو صفات مهم انبارداری پیاز به شمار می آیند. بررسی این صفات با توجه به تنوع توده های پیاز ایرانی به منظور استفاده در زراعت و انبارداری پیاز مهم و سودمند می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باغبان سیروس، شهرام، کاشی، عبدالکریم، خلیقی، احمد، پاسبان اسلام، بهمن، و علی زاده اسکویی، پریسا. (1390). بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 12 توده ایرانی پیاز خوراکی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 18(1)، 89-104. SID. https://sid.ir/paper/155633/fa

    Vancouver: کپی

    باغبان سیروس شهرام، کاشی عبدالکریم، خلیقی احمد، پاسبان اسلام بهمن، علی زاده اسکویی پریسا. بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 12 توده ایرانی پیاز خوراکی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1390؛18(1):89-104. Available from: https://sid.ir/paper/155633/fa

    IEEE: کپی

    شهرام باغبان سیروس، عبدالکریم کاشی، احمد خلیقی، بهمن پاسبان اسلام، و پریسا علی زاده اسکویی، “بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 12 توده ایرانی پیاز خوراکی،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 18، no. 1، pp. 89–104، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155633/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button