Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,082
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 115

چکیده

 در این تحقیق واکنش شش رقم پیاز خوراکی ایرانی باسامی قرمز آذر شهر, سفید کاشان, سفید قم, درچه اصفهان, قولی قصه زنجان, طارم علیا و اثر قندهای ساکارز, مالتوز و گلوکز بر ماده زایی گلهای این ارقام در محیط درون شیشه ای مورد بررسی قرار گرفت. رقم سفید کاشان با 3.34% رویان ماده زا بیشترین و درچه اصفهان با %0.07 رویان ماده زا کمترین واکنش را به ماده زایی نشان دادند. محیطهای کشت از نظر تاثیر بر درصد رویانزایی و باززایی گیاه تفاوت بسیار معنی داری داشتند. درصد رویانزایی در محیط کشت F6S (حاوی ساکارز) بیش از سه برابر محیط کشت F6M (حاوی مالتوز) بود. شمارش کروموزومی سلولهای مریستم انتهای ریشه نشان داد که 70% گیاهان باززایی شده هاپلوئید (n=8) بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسن دخت، محمدرضا، کاشی، عبدالکریم، و بزرگی پور، رضا. (1385). اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای. علوم کشاورزی ایران، 37(1)، 109-115. SID. https://sid.ir/paper/8347/fa

    Vancouver: کپی

    حسن دخت محمدرضا، کاشی عبدالکریم، بزرگی پور رضا. اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(1):109-115. Available from: https://sid.ir/paper/8347/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا حسن دخت، عبدالکریم کاشی، و رضا بزرگی پور، “اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1، pp. 109–115، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8347/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا