مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

432
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد باکتریایی عصاره های استحصالی از شکم پای Peronia verrculata در سواحل استان بوشهر (خلیج فارس)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 36

چکیده

 امروزه در اثر تکامل مداوم میکروب های بیماری زا و مقاومت آن ها نسبت به آنتی بیوتیک ها, تقاضا برای ایجاد ترکیبات جدید و مؤثر ضد میکروبی وجود دارد. به همین دلیل عصاره های بوتانولی, متانولی و استونی گونه Peronia verruculata تهیه و با استفاده از روش-های MIC و MBC اثرات ضد باکتریایی دو باکتری گرم مثبت Staphylococcus aureous و گرم منفی Escherichi بر روی عصاره های گرفته شده تعیین شد. بررسی کدورت و شفافیت میکروتیوب های حاوی مقادیر مختلف عصاره بوتانولی نشان داد که حداقل غلظت ممانعت کنندگی از رشد (MBC) باکتری E. coli برابر با µ g/µ l 600 و باکتری استافیلوکوکوس اورئوس µ g/µ l 800 بود. وضعیت رشد باکتری E. coli در پلیت های حاوی محیط کشت مولر هینتون آگار در غلظت های مختلف عصاره بوتانولی حداقل غلظت کشندگی (MBC) این باکتری را µ g/µ l800 و باکتری استافیلوکوکوس اورئوس را µ g/µ l1000 نشان داد. عصاره های استونی و متانولی حلزون Peronia verrculata تا غلظت µ g/µ l 1000 اثری بر روی ممانعت از رشد باکتری نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانی، نجمه، نبوی، سیدمحمدباقر، ارچنگی، بیتا، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، و عبدی، رحیم. (1398). اثر ضد باکتریایی عصاره های استحصالی از شکم پای Peronia verrculata در سواحل استان بوشهر (خلیج فارس). اقیانوس شناسی، 10(38 )، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/158058/fa

    Vancouver: کپی

    جهانی نجمه، نبوی سیدمحمدباقر، ارچنگی بیتا، رجب زاده قطرمی ابراهیم، عبدی رحیم. اثر ضد باکتریایی عصاره های استحصالی از شکم پای Peronia verrculata در سواحل استان بوشهر (خلیج فارس). اقیانوس شناسی[Internet]. 1398؛10(38 ):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/158058/fa

    IEEE: کپی

    نجمه جهانی، سیدمحمدباقر نبوی، بیتا ارچنگی، ابراهیم رجب زاده قطرمی، و رحیم عبدی، “اثر ضد باکتریایی عصاره های استحصالی از شکم پای Peronia verrculata در سواحل استان بوشهر (خلیج فارس)،” اقیانوس شناسی، vol. 10، no. 38 ، pp. 29–36، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158058/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button