APA:
کپیمالکی، محمدصادق، و احسانپور، علی اکبر. (1396). اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل, فلاونوئید, آنتوسیانین و آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه فرنگی (Solanum (lycopersicum Mill. زیست شناسی گیاهی، 9(34 )، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/160133/fa
Vancouver:
کپیمالکی محمدصادق، احسانپور علی اکبر. اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل, فلاونوئید, آنتوسیانین و آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه فرنگی (Solanum (lycopersicum Mill. زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1396؛9(34 ):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/160133/fa
IEEE:
کپیمحمدصادق مالکی، و علی اکبر احسانپور، “اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل, فلاونوئید, آنتوسیانین و آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه فرنگی (Solanum (lycopersicum Mill،” زیست شناسی گیاهی، vol. 9، no. 34 ، pp. 55–68، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/160133/fa