APA:
کپیعرب صالحی، فاطمه، رحیم ملک، مهدی، اهتمام، محمدحسین، و صالحی، عباس. (1395). بررسی تنوع ژنتیکی در توده های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس. تاکسونومی و بیوسیستماتیک (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان)، 8(26)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/160273/fa
Vancouver:
کپیعرب صالحی فاطمه، رحیم ملک مهدی، اهتمام محمدحسین، صالحی عباس. بررسی تنوع ژنتیکی در توده های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس. تاکسونومی و بیوسیستماتیک (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان)[Internet]. 1395؛8(26):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/160273/fa
IEEE:
کپیفاطمه عرب صالحی، مهدی رحیم ملک، محمدحسین اهتمام، و عباس صالحی، “بررسی تنوع ژنتیکی در توده های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس،” تاکسونومی و بیوسیستماتیک (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان)، vol. 8، no. 26، pp. 41–50، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/160273/fa