APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، و نعمتی، سمیه. (1388). تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/161655/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، نعمتی سمیه. تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/161655/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، و سمیه نعمتی، “تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 2، pp. 1–10، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161655/fa