APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، چاشنی دل، یداله، و نعمتی، سمیه. (1390). اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(2 (پیاپی 18))، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/161836/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، چاشنی دل یداله، نعمتی سمیه. اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(2 (پیاپی 18)):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/161836/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، یداله چاشنی دل، و سمیه نعمتی، “اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 1–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161836/fa