مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,739
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 28

چکیده

 جهت بررسی تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی بر رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور, ماهیانی با وزن های اولیه 10, 25 و40 گرم به صورت همزمان رهاسازی و در سه تیمار تناوب غذایی 2, 3 و 4 بار تغذیه در روز و هر یک با سه تکرار طی یک دوره 102 روزه پرورش یافتند. در گروه وزنی 10 گرم با افزایش تناوب غذایی از دو تا چهار بار تغذیه در روز برخی شاخص های رشد مانند وزن نهایی, رشد روزانه و افزایش وزن بهبود و ضریب تبدیل غذایی کاهش یافت, لذا در گروه وزنی 10 گرم حداقل سه نوبت غذادهی در روز لازم است. در گروه های وزنی 25 و 40 گرم اگرچه با افزایش تناوب غذایی افزایش محدودی در شاخص های رشد مشاهده شد, ولی این اختلاف ها در سطح 5 درصد معنی دار نبود. بنابراین تناوب غذایی در قزل آلا با وزن اولیه حداقل 25 گرم (وقتی میزان غذا محدود باشد) اثری بر شاخص های رشد ندارد. بدون در نظر گرفتن تناوب غذایی, در وزن اولیه 10 گرم ضریب تبدیل غذایی به طور معنی داری کمتر از سایر وزن ها بود و ضریب رشد ویژه بین وزن های مختلف اختلاف معنی داری نداشت. بنابراین وزن اولیه 10 گرم برای شروع دوره پرورش مناسب تراست.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرسنگی علی آباد، حبیب، محمدی، محمد، عسکری حصنی، مجید، بیطرف، احمد، رجبی پور، فرهاد، و مشایی، نسرین. (1388). تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(2)، 23-28. SID. https://sid.ir/paper/161658/fa

    Vancouver: کپی

    سرسنگی علی آباد حبیب، محمدی محمد، عسکری حصنی مجید، بیطرف احمد، رجبی پور فرهاد، مشایی نسرین. تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(2):23-28. Available from: https://sid.ir/paper/161658/fa

    IEEE: کپی

    حبیب سرسنگی علی آباد، محمد محمدی، مجید عسکری حصنی، احمد بیطرف، فرهاد رجبی پور، و نسرین مشایی، “تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 2، pp. 23–28، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161658/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button