Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

657
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه فاکتورهای خونی و میزان رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhyncus mykiss در آب لب شور و شیرین

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 82

چکیده

 در این تحقیق تغییرات فاکتورهای خونی ومقایسه رشد ماهیان قزل آلا در آب لب شوربا شوری برابر 8.9 گرم بر لیتر و آب شیرین مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام این تحقیق, تعداد 180 قطعه بچه ماهی قزل آلا با وزن 0.1±47.1 گرم در 6 حوضچه پلی اتیلنی با ظرفیت 1.5 مترمکعب آب رها سازی گردید. هر تیمار (آب لب شور و آب شیرین) در 3 تکرار انجام گردید. در طول دوره آزمایش کلیه شرایط محیط زیست دیگرثابت نگهداشته شد. غذادهی در طول دوره پرورش به طور یکسان برای هر دو تیمار و با توجه به دمای آب و بیوماس ماهی ها صورت گرفت.هر 15 روز یکبار از ماهیان زیست سنجی انجام و ثبت گردید. پس از 126 روز ماهیان به صورت زنده به آزمایشگاه انتقال و پس از توزین (گرم) و طول سنجی (سانتی متر), خونگیری مستقیم از قلب انجام گردید, و فاکتورهای خونی موردنظر اندازه گیری شد. نتایج نشان داد رشد ماهیان در آب لب شور بعد از مرحله سوم بیومتری افزایش معنی داری نسبت به تیمار دیگر نشان داد. (P<0.05).میزان WBC, RBC, Hb, Hct, MCV, MCH, MCHC, Lymph, Throm و یون پتاسیم درخون ماهیان در آب لب شور افزایش معنی داری نسبت به آب شیرین نشان داد (P<0.05). Mono و Neut و Eos و یون سدیم درخون ماهیان آب لب شور و آب شیرین نسبت به هم اختلاف معنی داری نداشتند (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسایلی، شهره، حسین زاده صحافی، همایون، علی زاده، مرتضی، و نگارستان، حسین. (1389). مقایسه فاکتورهای خونی و میزان رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhyncus mykiss در آب لب شور و شیرین. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 5(3)، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/173865/fa

    Vancouver: کپی

    مسایلی شهره، حسین زاده صحافی همایون، علی زاده مرتضی، نگارستان حسین. مقایسه فاکتورهای خونی و میزان رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhyncus mykiss در آب لب شور و شیرین. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1389؛5(3):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/173865/fa

    IEEE: کپی

    شهره مسایلی، همایون حسین زاده صحافی، مرتضی علی زاده، و حسین نگارستان، “مقایسه فاکتورهای خونی و میزان رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhyncus mykiss در آب لب شور و شیرین،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 5، no. 3، pp. 75–82، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173865/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا