مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور ارزیابی تاثیر آویزایم به عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی های قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره های آزمایشی در این تحقیق, جایگزینی به ترتیب 25, 50, 75 و 100 درصد پروتئین آرد ماهی با پروتئین آرد سویا و استفاده از مقادیر متفاوت مولتی آنزیم آویزایم با دوزهای صفر, 500 و 1000 پی پی ام در جیره ها بود. لازم به ذکر است از جیره حاوی آرد ماهی, به عنوان تنها منبع پروتئینی جیره که فاقد مکمل آنزیمی بود نیز به عنوان جیره شاهد آزمون استفاده شد. این پژوهش شامل 13 تیمار و با احتساب 3 تکرار برای هر تیمار, دارای 39 تکرار بوده است. بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 4.01±89.40 گرم و تراکم 30 عدد در هر حوضچه و نیرو به مدت 8 هفته با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مولتی آنزیم آویزایم حاوی پروتئاز, زایلاناز و آمیلاز, کارایی مثبتی در برطرف نمودن اثرات منفی استفاده از آرد سویا در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان دارد و به تبع آن موجب بهبود شاخص های رشد و بقا این ماهی ها می گردد. نتایج این پژوهش نشان داد که می توان با اضافه نمودن 1000 پی پی ام مولتی آنزیم آویزایم به جیره های غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان, میزان آرد سویای موجود درجیره را می توان تا 39 درصد افزایش داد, بدون این که روی شاخص های رشد و بقای ماهی تاثیری منفی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قبادی، شایان، متین فر، عباس، نظامی بلوچی، شعبانعلی، و سلطانی، مهدی. (1388). عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(2)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/161660/fa

    Vancouver: کپی

    قبادی شایان، متین فر عباس، نظامی بلوچی شعبانعلی، سلطانی مهدی. عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(2):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/161660/fa

    IEEE: کپی

    شایان قبادی، عباس متین فر، شعبانعلی نظامی بلوچی، و مهدی سلطانی، “عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 2، pp. 11–22، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161660/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button