APA:
کپیجواهری بابلی، مهران، و قبادی، شایان. (1390). اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر ترکیب اسید چرب و تغییرات کیفی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 3(9)، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/174615/fa
Vancouver:
کپیجواهری بابلی مهران، قبادی شایان. اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر ترکیب اسید چرب و تغییرات کیفی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1390؛3(9):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/174615/fa
IEEE:
کپیمهران جواهری بابلی، و شایان قبادی، “اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر ترکیب اسید چرب و تغییرات کیفی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 3، no. 9، pp. 61–71، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174615/fa