APA:
کپیناصری، سمیرا، نظامی بلوچی، شعبانعلی، خارا، حسین، فرزان فر، علی، لشتوآقایی، غلامرضا، و شکوری، متین. (1387). بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 2(3)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/161818/fa
Vancouver:
کپیناصری سمیرا، نظامی بلوچی شعبانعلی، خارا حسین، فرزان فر علی، لشتوآقایی غلامرضا، شکوری متین. بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1387؛2(3):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/161818/fa
IEEE:
کپیسمیرا ناصری، شعبانعلی نظامی بلوچی، حسین خارا، علی فرزان فر، غلامرضا لشتوآقایی، و متین شکوری، “بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 2، no. 3، pp. 15–26، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161818/fa