مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,171
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

 پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های مفیدی هستند که در دستگاه گوارش موجودات بصورت کلونی در آمده و اثرات مفیدی بر سلامتی و رشد موجود میزبان دارند. به منظور استفاده بهینه از این میکروارگانیسم ها, در تحقیق جاری اثر پروبیوتیک بیوپلوس 2-ب و ترکیب آهن بر رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد 2700 لارو (میانگین وزنی 0.135 گرم) در 8 گروه 100 تایی و یک تیمار شاهد با 3 تکرار به مدت 30 روز بررسی شدند. تیمار اول شامل لاروهای ماهی تغذیه شده از جیره حاوی 1.6x109 CFU(3)/g , تیمار دوم شامل1.2x109 CFU/g , تیمار سوم شامل جیره دارای 7 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره, تیمار چهارم دارای 5 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره, تیمار پنجم شامل پروبیوتیک به مقدار 1.6x109 CFU/g همراه با 7 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره, تیمار ششم شامل پروبیوتیک به مقدار 1.6x109 CFU/g همراه با 5 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره, تیمار هفتم شامل پروبیوتیک به مقدار 1.2x109 CFU/g همراه با 7 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره و تیمار هشتم شامل پروبیوتیک به مقدار 1.2x109 CFU/g همراه با 5 میلی گرم آهن در هر کیلو جیره, بود. در طول دوره آزمایش, زیست سنجی ماهیان هر 6 روز یکبار انجام شد. وزن نهایی, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه و نسبت کارآیی پروتیین در تیمارهای 1, 2 و 6 نسبت به سایر تیمارها و تیمار شاهد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داد (P£0.05). بررسی های آماری حاکی از عدم وجود اختلاف معنی دار در طول کل و درصد بقا بین تیمارها می باشد (P³0.05). در انتهای دوره آزمایشی حداکثر مقدار درصد پروتئین لاشه در تیمارهای 1 و 2 مشاهده گردید (P£0.05). درصد چربی لاشه نیز در تیمارهای مزبور دارای کمترین مقدار بود (P£0.05). یافته های بدست آمده, تایید کرد که اگر جیره حاوی پروبیوتیک باشد (در مقایسه با مخلوط پروبیوتیک و آهن در جیره) تاثیر بهتری را بر رشد و فاکتورهای تغذیه ای در لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصری، سمیرا، نظامی بلوچی، شعبانعلی، خارا، حسین، فرزان فر، علی، لشتوآقایی، غلامرضا، و شکوری، متین. (1387). بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 2(3)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/161818/fa

    Vancouver: کپی

    ناصری سمیرا، نظامی بلوچی شعبانعلی، خارا حسین، فرزان فر علی، لشتوآقایی غلامرضا، شکوری متین. بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1387؛2(3):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/161818/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا ناصری، شعبانعلی نظامی بلوچی، حسین خارا، علی فرزان فر، غلامرضا لشتوآقایی، و متین شکوری، “بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 2، no. 3، pp. 15–26، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161818/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا