Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

407
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

483
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 80

چکیده

 در مطالعه حاضر اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) جوان مورد بررسی قرار گرفت. 350 قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه 18/0± 55/5 گرم و 15/0± 81/8 سانتی متر, در 27 عدد مخزن بتنی با ظرفیت 10 تن آب توزیع گردیدند. تیماربندی براساس طرح ماتریکس (3×3) شامل سه سطح شوری 3-0, 15-12 و 35-32 قسمت در هزار در سه سطح پروتئین جیره غذایی 25, 35 و 45 درصد طراحی شد. غذادهی 4 بار در روز در ساعات 6, 12, 18 و 24 در حد سیری و به مدت 56 روز انجام گردید. براساس نتایج, بالاترین شاخص های رشد در هر سطح شوری آب در جیره غذایی حاوی 35% پروتئین مشاهده گردید که به لحاظ آماری اختلاف معنی داری با جیره غذایی حاوی 45% پروتئین نداشت. از طرفی بیشترین میزان درصد افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در بالاترین سطح شوری مشاهده گردید. همچنین بهترین ضریب تبدیل غذایی و کارایی غذایی در بالاترین سطح پروتئین جیره غذایی و شوری آب حاصل گردید. در شاخص های مورفومتریک, اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب مشاهده نشد. بررسی نتایج ترکیبات بیوشیمیایی لاشه نیز نشان داد که افزایش سطوح پروتئین جیره غذایی و شوری آب تأثیر معنی داری بر پروتئین, رطوبت و خاکستر بدن نداشت, درحالی که بر چربی بدن به طور معنی داری (05/0>P) مؤثر بود و بیشترین میزان چربی در بالاترین سطح شوری و پروتئین مشاهده گردید؛ البته اختلاف معنی داری نیز بین سطوح 35 و 45 درصد پروتئین مشاهده نشد. بدین ترتیب براساس نتایج کسب شده در مطالعه حاضر سطح 35 درصد پروتئین رژیم غذایی جهت تغذیه این گونه در شوری آب 35-32 قسمت در هزار مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سوری، مرتضی، یاوری، وحید، ذاکری، محمد، و محمدی دوست، مهرداد. (1399). اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 73(1 )، 65-80. SID. https://sid.ir/paper/161929/fa

    Vancouver: کپی

    سوری مرتضی، یاوری وحید، ذاکری محمد، محمدی دوست مهرداد. اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1399؛73(1 ):65-80. Available from: https://sid.ir/paper/161929/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی سوری، وحید یاوری، محمد ذاکری، و مهرداد محمدی دوست، “اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 73، no. 1 ، pp. 65–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161929/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا