مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 187

چکیده

 در مطالعه حاضر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) با سه سطح متفاوت پروتیین جیره غذایی (45 و 35, %25) در سه سطح شوری آب پرورشی (32-35 ppt و 12-15 و 0-3) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد 3500 قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه 5.55±0.18 گرم و 8.81±0.15 سانتی متر در 27 مخزن بتنی با ظرفیت 10 تن (طول: 600 cm, عرض: 170 cm و ارتفاع: 100 cm) مورد آزمایش قرار گرفتند. میگوها 4 بار در روز در حد اشباع به مدت 56 روز تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که در سطوح 35 و %45 پروتیین جیره غذایی و شوری آب 32-35 قسمت در هزار میزان پروتیین, اوره, لیپوپروتیین با چگالی بالا و لیپوپروتیین با چگالی پایین افزایش پیدا کرد و تحت تاثیر برهم کنش هر دو عامل متغیر قرار گرفتند (p≤0.05). علاوه بر این, سطح کلسترول و تری گلیسرید نیز به طور معناداری در تیمار حاوی %45 پروتیین و شوری 32-35 ppt بالاتر بود. همچنین میزان گلوکز همولنف نیز تنها ارتباطی معکوس را با افزایش پروتیین جیره غذایی نشان داد (p≤0.05). قابل ذکر است که سطوح متفاوت و برهم کنش هر دو عامل متغیر مورد آزمایش نیز بر میزان اسید اوریک همولنف اثری نداشت. در مطالعه حاضر بهترین سطوح شاخص های بیوشیمیایی همولنف در جیره غذایی حاوی 35 درصد پروتیین و شوری 32-35 ppt به دست آمد و در این سطوح کمترین استرس به میگو وارد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، زهرا، ذاکری، محمد، یاوری، وحید، و موسوی، سیدمحمد. (1395). اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(5)، 181-187. SID. https://sid.ir/paper/4463/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی زهرا، ذاکری محمد، یاوری وحید، موسوی سیدمحمد. اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(5):181-187. Available from: https://sid.ir/paper/4463/fa

    IEEE: کپی

    زهرا معصومی، محمد ذاکری، وحید یاوری، و سیدمحمد موسوی، “اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 5، pp. 181–187، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button