APA:
کپیزمانی، عباس، و معافی، ابوذر. (1396). تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد, ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(2 )، 148-160. SID. https://sid.ir/paper/161943/fa
Vancouver:
کپیزمانی عباس، معافی ابوذر. تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد, ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(2 ):148-160. Available from: https://sid.ir/paper/161943/fa
IEEE:
کپیعباس زمانی، و ابوذر معافی، “تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد, ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 2 ، pp. 148–160، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161943/fa