APA:
کپیبرزگر، سیما، علی رمجی، کیومرث، نجارلشگری، سلطنت، عادل، میلاد، و محمدعلیخانی، مهدی. (1397). تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(4 )، 77-85. SID. https://sid.ir/paper/5137/fa
Vancouver:
کپیبرزگر سیما، علی رمجی کیومرث، نجارلشگری سلطنت، عادل میلاد، محمدعلیخانی مهدی. تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(4 ):77-85. Available from: https://sid.ir/paper/5137/fa
IEEE:
کپیسیما برزگر، کیومرث علی رمجی، سلطنت نجارلشگری، میلاد عادل، و مهدی محمدعلیخانی، “تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 4 ، pp. 77–85، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5137/fa