APA:
کپیجلیلی، رضا، آق، ناصر، نوری، فرزانه، و ایمانی، احمد. (1392). آثار جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(2)، 119-131. SID. https://sid.ir/paper/161968/fa
Vancouver:
کپیجلیلی رضا، آق ناصر، نوری فرزانه، ایمانی احمد. آثار جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(2):119-131. Available from: https://sid.ir/paper/161968/fa
IEEE:
کپیرضا جلیلی، ناصر آق، فرزانه نوری، و احمد ایمانی، “آثار جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 2، pp. 119–131، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161968/fa