APA:
کپیبهرامی راد، علیرضا، حسینی، سیدولی، و گلچین، نگار. (1398). بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصاره ی مرزنجوش (Origanum Spp. ) بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال (4° C± 0. 5). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(3 )، 235-245. SID. https://sid.ir/paper/161948/fa
Vancouver:
کپیبهرامی راد علیرضا، حسینی سیدولی، گلچین نگار. بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصاره ی مرزنجوش (Origanum Spp. ) بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال (4° C± 0. 5). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(3 ):235-245. Available from: https://sid.ir/paper/161948/fa
IEEE:
کپیعلیرضا بهرامی راد، سیدولی حسینی، و نگار گلچین، “بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصاره ی مرزنجوش (Origanum Spp. ) بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال (4° C± 0. 5)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 3 ، pp. 235–245، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161948/fa