APA:
کپیجدی، سمیرا، یگانه، سکینه، جعفرپور، سیدعلی، و ناصری، محمود. (1398). تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 23-38. SID. https://sid.ir/paper/516804/fa
Vancouver:
کپیجدی سمیرا، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، ناصری محمود. تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):23-38. Available from: https://sid.ir/paper/516804/fa
IEEE:
کپیسمیرا جدی، سکینه یگانه، سیدعلی جعفرپور، و محمود ناصری، “تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 23–38، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516804/fa