APA:
کپیعزیزی، الهه، یگانه، سکینه، فیروزبخش، فرید، و جانی خلیلی، خسرو. (1396). بررسی اثر اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر شاخص های رشد و کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss) در زمان نگهداری در دمای یخچال (4±1oC ). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 26(1)، 93-110. SID. https://sid.ir/paper/4753/fa
Vancouver:
کپیعزیزی الهه، یگانه سکینه، فیروزبخش فرید، جانی خلیلی خسرو. بررسی اثر اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر شاخص های رشد و کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss) در زمان نگهداری در دمای یخچال (4±1oC ). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1396؛26(1):93-110. Available from: https://sid.ir/paper/4753/fa
IEEE:
کپیالهه عزیزی، سکینه یگانه، فرید فیروزبخش، و خسرو جانی خلیلی، “بررسی اثر اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر شاخص های رشد و کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss) در زمان نگهداری در دمای یخچال (4±1oC )،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 26، no. 1، pp. 93–110، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4753/fa