APA:
کپیکلته، صونا، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و یوسف الهی، مصطفی. (1393). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات، 3(1)، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/246874/fa
Vancouver:
کپیکلته صونا، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، یوسف الهی مصطفی. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(1):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/246874/fa
IEEE:
کپیصونا کلته، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و مصطفی یوسف الهی، “تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 1، pp. 45–55، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246874/fa