Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,134
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 55

چکیده

 تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و کیتوزان - ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای هنگام نگهداری بررسی شد. فیش فینگرها به طور جداگانه در محلول های پوششی کیتوزان 1% و کیتوزان 1%-ژلاتین 4% غوطه ور و بسته بندی شدند. سپس جهت آزمایش های شیمیایی (TBA, TVB-N, PV) و میکروبی (TVC و PTC) به مدت 30 روز در یخچال (4±1oC) نگه داری شدند. کمترین میزان بازهای نیتروژنی فرار در نمونه پوشش داده شده با کیتوزان مشاهده شد در صورتی که میزان تیوباربیتوریک اسید تیمارهای پوشش داده شده تفاوت معنی داری نسبت به هم نداشتند (p<0.05). در بین نمونه های پوشش داده شده, پوشش کیتوزان به طور موثری باعث کاهش بار باکتریائی کل (TVC) و سرما دوست (PTC) گردید که این میزان کاهش در روز 12 به ترتیب برای TVC و PTC به اندازه 3.2 و 2.6 log10 cfu/g نسبت به شاهد بود. بدین ترتیب می توان بیان نمود که فیش فینگرهای پوشش داده شده با محلول پوششی کیتوزان نسبت به پوشش کیتوزان - ژلاتین و نمونه های بدون پوشش موثرتر بود و 18 روز بر ماندگاری فیش فینگرها افزود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلته، صونا، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و یوسف الهی، مصطفی. (1393). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات، 3(1)، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/246874/fa

    Vancouver: کپی

    کلته صونا، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، یوسف الهی مصطفی. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(1):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/246874/fa

    IEEE: کپی

    صونا کلته، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و مصطفی یوسف الهی، “تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان - ژلاتین بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 1، pp. 45–55، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246874/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا