APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، فاطمی راد، فرزانه، کردجزی، معظمه، و جمشیدی، انیسه. (1395). اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 285-297. SID. https://sid.ir/paper/162005/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، فاطمی راد فرزانه، کردجزی معظمه، جمشیدی انیسه. اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):285-297. Available from: https://sid.ir/paper/162005/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، فرزانه فاطمی راد، معظمه کردجزی، و انیسه جمشیدی، “اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 285–297، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162005/fa