Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 297

چکیده

 در این پژوهش اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای و میگوی سفید هندیبر بهبود بافت ناگت میگو بررسی گردید. تیمارهای تحقیق حاضر به صورت شاهد (میگوی کامل سوخاری شده), ناگت میگو حاوی 100 درصدسوریمی ماهی, ناگت میگو حاوی 70 درصد سوریمی ماهی و 30 درصد مینس میگو, ناگت میگو حاوی 50 درصد سوریمی ماهی و 50 درصد مینس میگو, ناگت میگو حاوی 30 درصد سوریمی ماهی و 70 درصد مینس میگو و ناگت میگو حاوی 100 درصد مینس میگو, می باشد. آزمایشات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی (رطوبت, چربی, ظرفیت نگهداری آب و pH), آزمایشات فیزیکی (ویسکوزیته, درصد بازده محصول و میزان چروکیدگی), رنگ سنجی و ارزیابی حسی روی ناگت های میگو انجام شد. بر اساس نتایج, بالاترین میزان رطوبت در تیمار شاهد و کمترین مقدار آن در تیمار 70 درصد سوریمی ماهی 30+ درصد مینس میگومشاهده گردید. تیمار شاهد بالاترین مقدار چربی و تیمار حاوی 70 درصد سوریمی ماهی 30+ درصد مینس میگو کمترین میزان چربی را نشان داد. میزان ظرفیت نگهداری آب و pH تیمارهای آزمایشی با تیمار شاهد اختلاف معنی داری نشان ندادند. نتایج شاخص های رنگ سنجی در تیمارهای مختلف سرخ شده مقدماتی و نهایی متفاوت بوده و غالبا تیمار شاهد بالاترین مقادیر روشنایی, قرمزی و زردی را نسبت به سایر تیمارها نشان داد. پذیرش کلی تیمار شاهد و تیمار 70 درصد سوریمی ماهی 30+‏ درصد مینس میگو بالاتر از سایر تیمارهای آزمایشی بود. با توجه به نتایج ذکر شده, امکان کاربرد همزمان مینس میگو در ترکیب با سوریمی ماهی جهت تولید ناگت میگو وجود داشته و بهینه ترکیب مینس میگوو سوریمی ماهی, بصورت 70 درصد سوریمی ماهی 30+‏‏ درصد مینس میگو توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اجاق، سیدمهدی، فاطمی راد، فرزانه، کردجزی، معظمه، و جمشیدی، انیسه. (1395). اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 285-297. SID. https://sid.ir/paper/162005/fa

    Vancouver: کپی

    اجاق سیدمهدی، فاطمی راد فرزانه، کردجزی معظمه، جمشیدی انیسه. اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):285-297. Available from: https://sid.ir/paper/162005/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی اجاق، فرزانه فاطمی راد، معظمه کردجزی، و انیسه جمشیدی، “اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی های کیفی ناگت میگو،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 285–297، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162005/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا