مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده

صفحات

 صفحه شروع 274 | صفحه پایان 283

چکیده

 یکی از عوامل عمده بافت و رنگ نامطلوب در سوریمی ماهیان آب شیرین مربوط به بالاتر بودن درصد عضلات تیره آن ها در مقایسه با برخی از گونه های تجاری ماهیان دریایی است. در این مطالعه از شاخص پراکسیدهیدروژن در غلظت های 1, 2 و 3 درصد طی مراحل مختلف شستشو (یک, دو و سه دفعه) گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای و در نسبت های آب به گوشت 1: 2 و 1: 3 استفاده گردیده و ضمن اندازه گیری رنگ سوریمی تولید شده اثر پراکسیدهیدروژن بر ویژگی های بافتی, ظرفیت نگه داری آب (WHC) و ریزساختار ژل سوریمی بررسی شد. داده های به دست آمده نشان داد که طی یک دفعه شستشو در نسبت 1: 2 در مقایسه به 1: 3 بافت ژل سوریمی از انسجام بالاتری برخوردار بوده (0/05>P) و این در حالی است که در همین نسبت 1: 2 بین درصدهای مختلف پراکسید هیدروژن تفاوت معنی داری وجود نداشت (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بادفر، نرجس، و جعفرپور، سیدعلی. (1396). بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(3 )، 274-283. SID. https://sid.ir/paper/162034/fa

    Vancouver: کپی

    بادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی. بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(3 ):274-283. Available from: https://sid.ir/paper/162034/fa

    IEEE: کپی

    نرجس بادفر، و سیدعلی جعفرپور، “بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 3 ، pp. 274–283، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button